työntekijä peli Tavallinen westernd kalap Akrobatia Partinan kaupunki mitalisti

Filip Westerlund

Välkommen till KalPa och Kuopio, Filip Westerlund! 🤝 #liiga #icehockey -  YouTube
Välkommen till KalPa och Kuopio, Filip Westerlund! 🤝 #liiga #icehockey - YouTube

Ilveksestä tuttu Filip Westerlund KalPa-puolustukseen − "Loukkaantumiset  aiheuttivat meille tilanteen, jossa meidän oli reagoitava" - LIIGA -  21.08.2023 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
Ilveksestä tuttu Filip Westerlund KalPa-puolustukseen − "Loukkaantumiset aiheuttivat meille tilanteen, jossa meidän oli reagoitava" - LIIGA - 21.08.2023 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

KalPa on X: "Parin maalin keulassa erätauolle! 🚨 0-1 Westerlund (Okany,  Immonen) 🚨 0-2 Okany (Klemetti, Gallet) #KalPa #Liiga #Kuopio  #KalevanPallo https://t.co/Osb6OoHVlL" / X
KalPa on X: "Parin maalin keulassa erätauolle! 🚨 0-1 Westerlund (Okany, Immonen) 🚨 0-2 Okany (Klemetti, Gallet) #KalPa #Liiga #Kuopio #KalevanPallo https://t.co/Osb6OoHVlL" / X

Mitä ottelussa tapahtui: | KalPa–TPS pähkinänkuoressa | Urheilu | Savon  Sanomat
Mitä ottelussa tapahtui: | KalPa–TPS pähkinänkuoressa | Urheilu | Savon Sanomat

Filip Westerlund – DobberProspects

KalPa naarasi ulkomaalaisvahvistuksen Tampereelta: "Erinomainen  pelinäkemys" - Leijonat
KalPa naarasi ulkomaalaisvahvistuksen Tampereelta: "Erinomainen pelinäkemys" - Leijonat

Westerlund: "Pahin mahdollinen lähtöasetelma"

KalPan tehopuolustaja palaa kokoonpanoon | Urheilu | Savon Sanomat

SM-liiga: Ilves teki liikkeitä pelaajamarkkinoilla – kesän vahvistuksen  kausi paketissa, apuja Ruotsista - MTVuutiset.fi
SM-liiga: Ilves teki liikkeitä pelaajamarkkinoilla – kesän vahvistuksen kausi paketissa, apuja Ruotsista - MTVuutiset.fi

Olli Jokinen nautti, kun kasvattajaseura KalPa meni nurin: "Erittäin  jämäkkä esitys meiltä" | Urheilu | Savon Sanomat
Olli Jokinen nautti, kun kasvattajaseura KalPa meni nurin: "Erittäin jämäkkä esitys meiltä" | Urheilu | Savon Sanomat

Filip Westerlund: Bio, Stats, News & More - The Hockey Writers

KalPa Hockey Oy on LinkedIn: Kiekollista osaamista puolustukseen –  tervetuloa KalPaan Filip Westerlund!
KalPa Hockey Oy on LinkedIn: Kiekollista osaamista puolustukseen – tervetuloa KalPaan Filip Westerlund!

KalPa kaatoi Ilveksen niukasti – Elorinne teki voittomaalin |  Ilkka-Pohjalainen
KalPa kaatoi Ilveksen niukasti – Elorinne teki voittomaalin | Ilkka-Pohjalainen

Filip Westerlund Hockey Stats and Profile at hockeydb.com

Filip Westerlund - KalPa - LIIGA - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Ilves lainaa ruotsalaispuolustaja Filip Westerlundin loppukaudeksi –  Tampereen Ilves
Ilves lainaa ruotsalaispuolustaja Filip Westerlundin loppukaudeksi – Tampereen Ilves

KalPa hankki ulkomaalaisvahvistuksen Ilveksestä: "Loistava palanen" -  SuomiKiekko
KalPa hankki ulkomaalaisvahvistuksen Ilveksestä: "Loistava palanen" - SuomiKiekko

KalPa on X: "Toinen erä, hyvä erä! ✌️ 🚨 1–1 Korhonen (Karlsson) 🚨 2–1  Kantner (Kapanen O., Westerlund) #KalPa #Liiga #Kuopio  https://t.co/nKXHvOzpWG" / X
KalPa on X: "Toinen erä, hyvä erä! ✌️ 🚨 1–1 Korhonen (Karlsson) 🚨 2–1 Kantner (Kapanen O., Westerlund) #KalPa #Liiga #Kuopio https://t.co/nKXHvOzpWG" / X

KalPa – Japyh.com – Turistaan ku keritään

KooKoolle niukka tappio KalPasta | Ilkka-Pohjalainen

Ilveksestä tuttu puolustaja kuritti Tapparaa kahdella maalilla – Filip Westerlund  KalPan suurin sankari - Liiga - Aamulehti
Ilveksestä tuttu puolustaja kuritti Tapparaa kahdella maalilla – Filip Westerlund KalPan suurin sankari - Liiga - Aamulehti