Home

Penelope Rähinä puhkeaminen turkki suomi jalkapallo 2017 pronssi Joseph Banks Kuun uusi vuosi

Suomen jalkapallomaajoukkue Turun illassa kahdella kärjellä Turkkia vastaan  - Pirinen nousi laitapakiksi | Kaleva
Suomen jalkapallomaajoukkue Turun illassa kahdella kärjellä Turkkia vastaan - Pirinen nousi laitapakiksi | Kaleva

Huuhkajien MM-karsintalohko käy yhä kiehtovammaksi – Maailmanmestari Ranska  sai tyytyä Kiovassa pisteeseen, Ukrainalle jo viides perättäinen tasapeli |  Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Huuhkajien MM-karsintalohko käy yhä kiehtovammaksi – Maailmanmestari Ranska sai tyytyä Kiovassa pisteeseen, Ukrainalle jo viides perättäinen tasapeli | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Huuhkajat jäi tylysti Tosun alle – Turkki voitti MM-karsintaottelun 2–0 -  Huuhkajat - Ilta-Sanomat
Huuhkajat jäi tylysti Tosun alle – Turkki voitti MM-karsintaottelun 2–0 - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

Huuhkajilla taas hurja loppukiri – Joel Pohjanpalo iski tasoituksen viime  minuuteilla: ”Oli pari muutakin hyvää paikkaa” - Urheilu | HS.fi
Huuhkajilla taas hurja loppukiri – Joel Pohjanpalo iski tasoituksen viime minuuteilla: ”Oli pari muutakin hyvää paikkaa” - Urheilu | HS.fi

Suomelle Turkin Istanbul-boikotti iso etu - Jalkapallo - Turun Sanomat

Istanbulin stadionilla satoi vettä lokakuussa 1998 – ja sitten kolikoita -  Jalkapallo - Ilta-Sanomat
Istanbulin stadionilla satoi vettä lokakuussa 1998 – ja sitten kolikoita - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Turkki-Suomi-ottelun Leijonat & Lampaat: "Ainoa suomalainen, joka saa  aikaan murtautumistilanteita"
Turkki-Suomi-ottelun Leijonat & Lampaat: "Ainoa suomalainen, joka saa aikaan murtautumistilanteita"

Onneksi jaksoin painaa loppuun asti" – Pohjanpalo hullaannutti yleisön  Turkki-tasapelissä - Urheilu - Aamulehti
Onneksi jaksoin painaa loppuun asti" – Pohjanpalo hullaannutti yleisön Turkki-tasapelissä - Urheilu - Aamulehti

Huuhkajat kaatamaan Turkkia - maajoukkueilla todella kovat panokset -  SuomiFutis
Huuhkajat kaatamaan Turkkia - maajoukkueilla todella kovat panokset - SuomiFutis

EM-kisat alkoivat Italian näytöksellä – Turkki jäi pahasti jalkoihin -  Jalkapallo - Aamulehti
EM-kisat alkoivat Italian näytöksellä – Turkki jäi pahasti jalkoihin - Jalkapallo - Aamulehti

Otteluseuranta: Jalkapallon MM-karsinta Suomi - Turkki 09.10.2017 -  Liveseuranta - Tappara.co
Otteluseuranta: Jalkapallon MM-karsinta Suomi - Turkki 09.10.2017 - Liveseuranta - Tappara.co

Fifa palkitsi Robert Lewandowskin vuoden 2021 parhaana miespelaajana,  Alexia Putellas paras naispelaaja | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Fifa palkitsi Robert Lewandowskin vuoden 2021 parhaana miespelaajana, Alexia Putellas paras naispelaaja | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

U16-pojat kukisti Pohjois-Irlannin viiden maalin ottelussa

Joel Pohjanpalon 16 maalia Turkissa valuivat viemäriin: "Jos on sarjan  viidenneksi isoin budjetti ja putoaa, aika paljon on tehty väärin" -  Urheilu | HS.fi
Joel Pohjanpalon 16 maalia Turkissa valuivat viemäriin: "Jos on sarjan viidenneksi isoin budjetti ja putoaa, aika paljon on tehty väärin" - Urheilu | HS.fi

Turkin salama-alku liikaa: Huuhkajat taipui Antalyan illassa | Yle Urheilu

Suomi-Turkki-ottelun Leijonat & Lampaat: Pukki on saanut inspiraatiota  Twitter-parodian ilkeästä alter egostaan
Suomi-Turkki-ottelun Leijonat & Lampaat: Pukki on saanut inspiraatiota Twitter-parodian ilkeästä alter egostaan

Urheilu Archives - Turkin Uutiset

Toisen puoliajan hulluttelu päätti karsinnat – Suomi ja Turkki  2–2-tasapeliin | Kaleva
Toisen puoliajan hulluttelu päätti karsinnat – Suomi ja Turkki 2–2-tasapeliin | Kaleva

Muistatko tätä? Huuhkajien "Istanbulin ihme" vuodelta 1998 | Yle Urheilu

Antti Niemi pitää vuoden 1998 Turkki-pelin Hradeckyn mielessä - "Ei se ole  vieläkään lopettanut puhumista siitä"
Antti Niemi pitää vuoden 1998 Turkki-pelin Hradeckyn mielessä - "Ei se ole vieläkään lopettanut puhumista siitä"

Huuhkajat on Twitter: "Suomi ja Turkki pelaavat tasaisen väännön päätteeksi  2-2-tasapelin Turussa. Suomi nousi hienosti tasoihin peräti kahdesti!  #FINTUR https://t.co/fGMOMl4Fji" / Twitter
Huuhkajat on Twitter: "Suomi ja Turkki pelaavat tasaisen väännön päätteeksi 2-2-tasapelin Turussa. Suomi nousi hienosti tasoihin peräti kahdesti! #FINTUR https://t.co/fGMOMl4Fji" / Twitter

Pohjanpalo sai maalihanat kunnolla auki Turkissa – tulikuuma Rizesporin  maaliruisku ei saanut yrittää lopussa hattutemppua pilkulta
Pohjanpalo sai maalihanat kunnolla auki Turkissa – tulikuuma Rizesporin maaliruisku ei saanut yrittää lopussa hattutemppua pilkulta