Home

vaivata Arkkitehtuuri happamuus tennis nelinpeli 5 erää Kohtalainen kettu tähän asti

Harri Heliövaara sai uskoa tappiostakin: ”Voidaan pärjätä ihan ketä vastaan  vain” - Urheilu | HS.fi
Harri Heliövaara sai uskoa tappiostakin: ”Voidaan pärjätä ihan ketä vastaan vain” - Urheilu | HS.fi

Nuori Musetti, 20, hauskuutti temppulyönneillään, mutta Heliövaara ja  Glasspool menivät jatkoon Wimbledonissa - Urheilu | HS.fi
Nuori Musetti, 20, hauskuutti temppulyönneillään, mutta Heliövaara ja Glasspool menivät jatkoon Wimbledonissa - Urheilu | HS.fi

Jarkko Nieminen – Wikipedia

Tenniksen Säännöt Tiivistettynä - TennisLeo

Karjalan Tennis

TEHO Sport Tennisliigassa muodostunut eroja - sunnuntain kierroksen  voittoihin Smash-Kotka, HVS, VT, GT ja Smash - Suomen Tennisliitto
TEHO Sport Tennisliigassa muodostunut eroja - sunnuntain kierroksen voittoihin Smash-Kotka, HVS, VT, GT ja Smash - Suomen Tennisliitto

RIL-Tennis - RIL

Laura Hietaranta, 17, ylsi tyttöjen nelinpelin loppuotteluun Wimbledonissa  – mahdollisuus tehdä suomalaishistoriaa 55 vuoden tauon jälkeen | Yle
Laura Hietaranta, 17, ylsi tyttöjen nelinpelin loppuotteluun Wimbledonissa – mahdollisuus tehdä suomalaishistoriaa 55 vuoden tauon jälkeen | Yle

US Open R32, Heliövaara/Glasspool – Galloway/Olivetti 6-7(7), 6-7(4), R16  Heliövaara/Danilina – Kudla/Parks 6-3, 6-3 – harriheliovaara.fi
US Open R32, Heliövaara/Glasspool – Galloway/Olivetti 6-7(7), 6-7(4), R16 Heliövaara/Danilina – Kudla/Parks 6-3, 6-3 – harriheliovaara.fi

Henri Kontinen ja John Peers voittavat Australian avointen miesten  nelinpelin Grand Slam -turnauksen - YouTube
Henri Kontinen ja John Peers voittavat Australian avointen miesten nelinpelin Grand Slam -turnauksen - YouTube

Davis Cup FIN-NZL 5-0 – harriheliovaara.fi

Goffin voitti Virtasen kolmessa erässä - Ruusuvuori tasoitti maaottelun -  Suomen Tennisliitto
Goffin voitti Virtasen kolmessa erässä - Ruusuvuori tasoitti maaottelun - Suomen Tennisliitto

Davis Cupin nelinpeli meni trilleriksi - Suomi voitti neljän tunnin  taistelun | Yle
Davis Cupin nelinpeli meni trilleriksi - Suomi voitti neljän tunnin taistelun | Yle

Hietaranta/Costoulas upeasti välieriin Wimbledonissa - "Nyt vaan fokus  seuraavaan peliin ja ottelu kerrallaan" - Suomen Tennisliitto
Hietaranta/Costoulas upeasti välieriin Wimbledonissa - "Nyt vaan fokus seuraavaan peliin ja ottelu kerrallaan" - Suomen Tennisliitto

Tenniksen säännöt - Ultimaattinen opas | TennisXpertissa

Otto Virtasen maajoukkuedebyytti päättyi tappioon kahdesta ottelupallosta  huolimatta –Suomi ja Meksiko tasoissa avauspäivän jälkeen Davis cupissa |  Yle
Otto Virtasen maajoukkuedebyytti päättyi tappioon kahdesta ottelupallosta huolimatta –Suomi ja Meksiko tasoissa avauspäivän jälkeen Davis cupissa | Yle

Tennis – Wikipedia

Roger Federer – Wikipedia

Tällaisen Australian tennismiehet saavat vastaansa välierässä –  suomalaispelaajan ansiot alle kaksi promillea supertähden tienesteistä |  Urheilu | Yle
Tällaisen Australian tennismiehet saavat vastaansa välierässä – suomalaispelaajan ansiot alle kaksi promillea supertähden tienesteistä | Urheilu | Yle

Heliövaara ja Glasspool kokivat jälleen finaalitappion – suomalaisen maila  sai kyytiä | Urheilu | Yle
Heliövaara ja Glasspool kokivat jälleen finaalitappion – suomalaisen maila sai kyytiä | Urheilu | Yle