Jalkapallo Pallo Valo - Ilmainen kuva Pixabayssa - Pixabay

HIFK jatkoon Cupissa rutiinivoitolla - SUMU/sob jäi jalkoihin - HIFK Fotboll

FC SUMU - Suurmetsän Urheilijat

Lapuan Virkiä - null

VPS:n ja HIFK:n jalkapallo-ottelussa lauantaina soihtuja roihuttaneille  sakkoja – Neljä fania vietti yönsä putkassa | Ilkka-Pohjalainen
VPS:n ja HIFK:n jalkapallo-ottelussa lauantaina soihtuja roihuttaneille sakkoja – Neljä fania vietti yönsä putkassa | Ilkka-Pohjalainen

Kooste | 13.4. SUMU/SOB - HIFK 0-10 - YouTube

SUMU | SUMU galleria

FC SUMU 77 | Helsinki

Kuva: Palloilua - jalkapallo jalkis futis jalkapallokenttä kenttä maali sumu  nurmi - Kuvapankki - Kuvatoimisto Vastavalo.net
Kuva: Palloilua - jalkapallo jalkis futis jalkapallokenttä kenttä maali sumu nurmi - Kuvapankki - Kuvatoimisto Vastavalo.net

10 uskomatonta jalkapallotarinaa: vaikea uskoa todeksi!

SUMU (@FCSUMU) / X

DSC05399 | SUMU galleria

FC SUMU 77 - Komeet jätkät tappioputkessa! 77 nukkui tänään ToTea vastaan  10 minuuttisen ja vastustaja rokotti kolmesti. Kahdella läpiajolla ja  kyseenalaisella kulmaosumalla. Ruokki maalasi kahdesti vielä ennen taukoa  mutta tänään se
FC SUMU 77 - Komeet jätkät tappioputkessa! 77 nukkui tänään ToTea vastaan 10 minuuttisen ja vastustaja rokotti kolmesti. Kahdella läpiajolla ja kyseenalaisella kulmaosumalla. Ruokki maalasi kahdesti vielä ennen taukoa mutta tänään se

Ilmainen kuva: Sport kengät, sneakers, jalkapallo, jalkapallo, sport,  nahka, jalat
Ilmainen kuva: Sport kengät, sneakers, jalkapallo, jalkapallo, sport, nahka, jalat

Vinkit pelaajien vanhemmille - Palloliitto.fi

Fotbollsmålet julisteet ja tulosteet tekijältä Anki Höglund - Printler

Ilmainen kuva: sport, jalkapallo, hauska, peli, jalkapallo pallo

Töölön Vesa
Töölön Vesa

FC SUMU - Suurmetsän Urheilijat | Facebook

Kuva: Rangaistuspotku - jalkapallo jalkapallokenttä maali maalit  rangaistuspotku lapsi - Kuvapankki - Kuvatoimisto Vastavalo.net
Kuva: Rangaistuspotku - jalkapallo jalkapallokenttä maali maalit rangaistuspotku lapsi - Kuvapankki - Kuvatoimisto Vastavalo.net

FC SUMU - Suurmetsän Urheilijat - Vikan pelin jälkeen❤️ | Facebook

Kuva: Maali - jalkapallo jalkis futis jalkapallokenttä kenttä maali sumu  nurmi - Kuvapankki - Kuvatoimisto Vastavalo.net
Kuva: Maali - jalkapallo jalkis futis jalkapallokenttä kenttä maali sumu nurmi - Kuvapankki - Kuvatoimisto Vastavalo.net

Koronavirus sulkee ovet jättistadionin huippuotteluun Milanossa – Italian  pääministeri: ”Meidän on kärsittävä tästä” - Eurosarjat - Ilta-Sanomat
Koronavirus sulkee ovet jättistadionin huippuotteluun Milanossa – Italian pääministeri: ”Meidän on kärsittävä tästä” - Eurosarjat - Ilta-Sanomat

Edustusjoukkue hävisi tylysti perjantaina – SUMU/sob kuritti SAPAa 6-2  lukemin – SAPA HELSINKI 1970
Edustusjoukkue hävisi tylysti perjantaina – SUMU/sob kuritti SAPAa 6-2 lukemin – SAPA HELSINKI 1970