Home

Betsy Trotwood Että Lohikäärme palautus maalivahdille jalkapallo jännitys Päätös yhteistyö

FC Lahti ja HJK kamppailivat maalittoman tasapelin - ESS seurasi ottelua |  Etusivu | Etelä-Suomen Sanomat
FC Lahti ja HJK kamppailivat maalittoman tasapelin - ESS seurasi ottelua | Etusivu | Etelä-Suomen Sanomat

Mitä jalkapallopaidan numero tarkoittaa?

JJK Jyväskylä - FF Jaro kaatui Harjulla maalein 3-1

Moron urheilullista: Kisatovereille kultaakin kalliimpi potti Ratinassa -  Urheilullista - Aamulehti
Moron urheilullista: Kisatovereille kultaakin kalliimpi potti Ratinassa - Urheilullista - Aamulehti

Jämsänkosken Ilves Jalkapallo - JIlves - HuKi 1-1 (0-0) Nihkeä ja  kuumankostea ilta tarjosi myös varsin nihkeää peliä. Ensimmäisellä jaksolla  vierailijat olivat jopa hieman niskan päällä, mutta isäntien maalille  palannut Juuso Jahkola
Jämsänkosken Ilves Jalkapallo - JIlves - HuKi 1-1 (0-0) Nihkeä ja kuumankostea ilta tarjosi myös varsin nihkeää peliä. Ensimmäisellä jaksolla vierailijat olivat jopa hieman niskan päällä, mutta isäntien maalille palannut Juuso Jahkola

Uudet Uhlsport Eliminator maalivahdin hanskat ovat saapuneet

Top 5 Maalivahdin paidat

Jere Koponen - Puhdistamo Athletics

Maaliton tasapeli Oulussa ei lämmittänyt RoPSin päävalmentajaa: "Eipä  jäänyt hirveästi käteen" | Lapin Kansa
Maaliton tasapeli Oulussa ei lämmittänyt RoPSin päävalmentajaa: "Eipä jäänyt hirveästi käteen" | Lapin Kansa

Pelastiko tämä sääntömuutos jalkapallon? Vuonna 1992 maalivahdille  palauttaminen kiellettiin | Urheilujuttuja | Yle Areena
Pelastiko tämä sääntömuutos jalkapallon? Vuonna 1992 maalivahdille palauttaminen kiellettiin | Urheilujuttuja | Yle Areena