Home

Tehokas käsittely korruptio kotka jalkapallo naiset eroaminen osoitus Frank Worthley

Murska-arviot saanut Suomi nostettiin yhdessä kategoriassa kisojen huipuksi  – yksi seikka hätkähdytti ulkomailla - Jalkapallo - Ilta-Sanomat
Murska-arviot saanut Suomi nostettiin yhdessä kategoriassa kisojen huipuksi – yksi seikka hätkähdytti ulkomailla - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Suomen naiset 8–1-murskavoittoon jalkapallon EM-karsinnoissa – Norja latoi  peräti 13 maalia
Suomen naiset 8–1-murskavoittoon jalkapallon EM-karsinnoissa – Norja latoi peräti 13 maalia

Pallo-Iirot r.y - Ottelut - FC KTP - P-Iirot

Otteluennakko Jyväskylä Jaguars naiset – Kotka Eagles – Jyväskylä Jaguars

Naiset – EAGLES

KTP Kotka | Kotka

Naisten edustus aloitti kauden voitolla | FC KTP Kotka ry

Selma Harju palaa KTP:n naisten riveihin | Urheilu | Kymen Sanomat

Pallokerhon naisille minitulos ja pistejako Kotkan iltapäivästä | Urheilu |  Keski-Uusimaa
Pallokerhon naisille minitulos ja pistejako Kotkan iltapäivästä | Urheilu | Keski-Uusimaa

Kotka Eagles - Naiset varmistivat viime viikolla... | Facebook

Naiset - Ykkönen | FC KTP Kotka ry

Jalkapallojoukkueet Kotka - Nimenhuuto.com

Kotkan Jäntevä

KTP:n naisjoukkue jatkoi voittoisaa syksyä | FC KTP Kotka ry

KTP:n naisten voittoputki jatkuu! | FC KTP Kotka ry

Futuran naiset vahvassa myötätuulessa jalkapallon Kakkosessa –  viikonloppuna porvoolaiset haastavat vieraspelissä Kotkan | Urheilu |  Uusimaa
Futuran naiset vahvassa myötätuulessa jalkapallon Kakkosessa – viikonloppuna porvoolaiset haastavat vieraspelissä Kotkan | Urheilu | Uusimaa

KTP:n naiset juhlivat nousua jalkapallon ykköseen – voitto RoPSista  varmisti nousun | Kymenlaakso | Yle
KTP:n naiset juhlivat nousua jalkapallon ykköseen – voitto RoPSista varmisti nousun | Kymenlaakso | Yle

Eagles & Wolverines -naiset farmisopimukseen kaudelle 2023! – EAGLES

Kotka Eaglesin naiset piinasivat hallitsevaa mestaria – "Olen jopa vähän  yllättynyt siitä, miten paljon olemme parantaneet" | Urheilu | Kymen Sanomat
Kotka Eaglesin naiset piinasivat hallitsevaa mestaria – "Olen jopa vähän yllättynyt siitä, miten paljon olemme parantaneet" | Urheilu | Kymen Sanomat

KTP Kotka - FC KTP:n naiset peittosivat selkein 5-1 lukemin STPS:n naisten  Kolmosen ottelussa. Ottelun 1. puoliaika oli tasainen, mutta toista  puoliaikaa KTP hallitsi miten halusi. | Facebook
KTP Kotka - FC KTP:n naiset peittosivat selkein 5-1 lukemin STPS:n naisten Kolmosen ottelussa. Ottelun 1. puoliaika oli tasainen, mutta toista puoliaikaa KTP hallitsi miten halusi. | Facebook

Kotka Eaglesille täysosuma: miehet ja naiset pelaavat 1.divisioonan  loppuottelussa | Urheilu | Kymen Sanomat
Kotka Eaglesille täysosuma: miehet ja naiset pelaavat 1.divisioonan loppuottelussa | Urheilu | Kymen Sanomat

KTP Kotka - FC KTP:n naiset ottivat hienon 1-6 vierasvoiton KJP Susista  sarjan viimeisessä pelissään. Upea lohkovoitto ilman yhtään häviötä tai  tasapeliä!! Tänään on ilo irti ja ansaitusti! Karsintaottelut Naisten  Kakkoseen ovat
KTP Kotka - FC KTP:n naiset ottivat hienon 1-6 vierasvoiton KJP Susista sarjan viimeisessä pelissään. Upea lohkovoitto ilman yhtään häviötä tai tasapeliä!! Tänään on ilo irti ja ansaitusti! Karsintaottelut Naisten Kakkoseen ovat