Home

Tietokanta muistoja otsikko jalkapallo puoliaika Muuttaa taistelu kriisi

Jalkapallo: Huippuhetket: HJK - Krasnodar 1. puoliaika – katso maksutta MTV  Katsomossa
Jalkapallo: Huippuhetket: HJK - Krasnodar 1. puoliaika – katso maksutta MTV Katsomossa

1. puoliaika: Jemenillä ei hätäpäivää

Toinen puoliaika ei riittänyt etumatkan kuromiseen

Puoliaika.com - kaikki jalkapallosta

Helmareille kylmää kyytiä Turun helteessä – Japani juoksi jalat alta  toisella puoliajalla | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Helmareille kylmää kyytiä Turun helteessä – Japani juoksi jalat alta toisella puoliajalla | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Vaikea toinen puoliaika päätti HIFK:n tien Suomen Cupissa - HIFK Fotboll

Åbo IFK - Jalkapallo - Ottelut - ÅIFK 2 - PaiHa/FC Halikko YJ

Pin on Jalkapallouutiset

Puoliaika jalkapallon pyhätössä - Katso video - Puoliaika.com

SJK Akatemian hyvä ensimmäinen puoliaika ei riittänyt - SJK

Käsittämätöntä! Serbialaispelaajalla karmiva puoliaika Eurooppa-liigassa -  SuomiFutis
Käsittämätöntä! Serbialaispelaajalla karmiva puoliaika Eurooppa-liigassa - SuomiFutis

Huuhkajat hävisi Romanialle vastahyökkäyksissä ja Pohjanpalo hukkasi  maalipaikkansa - Jalkapallo - Aamulehti
Huuhkajat hävisi Romanialle vastahyökkäyksissä ja Pohjanpalo hukkasi maalipaikkansa - Jalkapallo - Aamulehti

Jalkapallo – Wikipedia

Jalkapallo | Hyvä toinen puoliaika pelasti nöyryytykseltä – LaPa-95 pääsi  toisella jaksolla paremmin vauhtiin mukaan | Urheilu | Matti ja Liisa
Jalkapallo | Hyvä toinen puoliaika pelasti nöyryytykseltä – LaPa-95 pääsi toisella jaksolla paremmin vauhtiin mukaan | Urheilu | Matti ja Liisa

Yksi hyvä puoliaika ei riitä – "Oma peli taisi seota nopeaan  tasoitusmaaliin" | Urheilu | Itä-Savo
Yksi hyvä puoliaika ei riitä – "Oma peli taisi seota nopeaan tasoitusmaaliin" | Urheilu | Itä-Savo

VPS toipui toisen puoliajan shokkialusta, yksi käännekohta nähtiin jo ennen  kiriä – "Tuollaiset hetket ovat kääntyneet usein meitä vastaan" |  Ilkka-Pohjalainen
VPS toipui toisen puoliajan shokkialusta, yksi käännekohta nähtiin jo ennen kiriä – "Tuollaiset hetket ovat kääntyneet usein meitä vastaan" | Ilkka-Pohjalainen

Verona-tähti ei ole tehnyt päätöstä uransa jatkosta - "Valmentajaksi en  ainakaan ryhdy" - Puoliaika.com | Sports jersey, Verona, Sports
Verona-tähti ei ole tehnyt päätöstä uransa jatkosta - "Valmentajaksi en ainakaan ryhdy" - Puoliaika.com | Sports jersey, Verona, Sports

1. puoliaika: Turkki 0-1 johdossa

Vauhdikas puoliaika - Molemmat joukkueet tuhlasivat avopaikkoja - Jalkapallo  - Ilta-Sanomat
Vauhdikas puoliaika - Molemmat joukkueet tuhlasivat avopaikkoja - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

1. puoliaika: HJK hurjassa iskussa Mestarien liigan karsinnassa (2-0) -  SuomiFutis
1. puoliaika: HJK hurjassa iskussa Mestarien liigan karsinnassa (2-0) - SuomiFutis

Surkea TPS sai ansaitsemansa tappion – "Eka puoliaika oli katastrofi, eikä  toisellakaan saatu paljoa aikaiseksi" - Jalkapallo - Turun Sanomat
Surkea TPS sai ansaitsemansa tappion – "Eka puoliaika oli katastrofi, eikä toisellakaan saatu paljoa aikaiseksi" - Jalkapallo - Turun Sanomat

Karmea toinen puoliaika paljasti sen, mikä on Huuhkajien suurin heikkous  EM-areenalla - ElmoTV
Karmea toinen puoliaika paljasti sen, mikä on Huuhkajien suurin heikkous EM-areenalla - ElmoTV