Home

Tule kylmään koulun jälkeen kannustaa jalkapallo finaali 2018 helsinki järjestelmällisesti tauko hajuvesi

Loppuottelu HJK - Inter | Juha Tamminen

Jalkapallon MM-finaali: IS seurasi - MM-futis - Ilta-Sanomat

Finaalia seurasi 2,3 miljoonaa katsojaa – Ylen urheilupäällikkö vaikuttui -  Urheilu | HS.fi
Finaalia seurasi 2,3 miljoonaa katsojaa – Ylen urheilupäällikkö vaikuttui - Urheilu | HS.fi

Jalkapallo – Wikipedia

Jalkapallon Suomen cup huipentuu toukokuussa – naisten finaali syyskuussa |  Yle
Jalkapallon Suomen cup huipentuu toukokuussa – naisten finaali syyskuussa | Yle

Englanti voitti järjestäjämaa Australian ja selvisi jalkapallon  MM-finaaliin - Jalkapallo - Aamulehti
Englanti voitti järjestäjämaa Australian ja selvisi jalkapallon MM-finaaliin - Jalkapallo - Aamulehti

Ranska on jalkapallon maailmanmestari! Kuukauden mittainen futisjuhla  päättyi upeaan finaaliin
Ranska on jalkapallon maailmanmestari! Kuukauden mittainen futisjuhla päättyi upeaan finaaliin

Ranska voitti maailmanmestaruuden – MM-finaali oli hurja maalijuhla -  MM-futis - Ilta-Sanomat
Ranska voitti maailmanmestaruuden – MM-finaali oli hurja maalijuhla - MM-futis - Ilta-Sanomat

Jalkapallon EM-kisat pelataan Helsinki Cup -pallolla - Helsinki Cup

Ranska yrittää toistaa Brasilian 60 vuotta vanhan tempun - Jalkapallo -  Aamulehti
Ranska yrittää toistaa Brasilian 60 vuotta vanhan tempun - Jalkapallo - Aamulehti

Belgian ja Italian EM-finaali ei voi enää toteutua: Tällainen on EM-kisojen  ottelukaavio - Urheilu | HS.fi
Belgian ja Italian EM-finaali ei voi enää toteutua: Tällainen on EM-kisojen ottelukaavio - Urheilu | HS.fi

Jalkapallon MM 2018 ohjelma: Ottelut, pudotuspelit, kaavio, tulokset -  MTVuutiset.fi
Jalkapallon MM 2018 ohjelma: Ottelut, pudotuspelit, kaavio, tulokset - MTVuutiset.fi

MM-turnauksessa jäljellä vielä loppuhuipennus – tässä finaalin ja  pronssiottelun aikataulut - MM-futis - Ilta-Sanomat
MM-turnauksessa jäljellä vielä loppuhuipennus – tässä finaalin ja pronssiottelun aikataulut - MM-futis - Ilta-Sanomat

Jalkapallon MM-kisojen 2022 televisiointi Suomessa - Jalkapallo - Aamulehti

Jalkapallon Veikkausliigan alku on ollut usealla paikkakunnalla nolo näytös  – ongelmaan on ratkaisu, josta kaikki eivät pidä: "Kyse on lajin  luonteesta" | Yle
Jalkapallon Veikkausliigan alku on ollut usealla paikkakunnalla nolo näytös – ongelmaan on ratkaisu, josta kaikki eivät pidä: "Kyse on lajin luonteesta" | Yle

HJK voitti Helsinki Cup -mestaruuden viidessä sarjassa – Petri Pasasen  suojatit saivat hopeaa - Helsinki Cup
HJK voitti Helsinki Cup -mestaruuden viidessä sarjassa – Petri Pasasen suojatit saivat hopeaa - Helsinki Cup

Mestarien liigan finaaliin Inter ja Manchester City - Urheilu | HS.fi

MM-kisojen finaalia seurasi Suomessa 2,3 miljoonaa katsojaa - Jalkapallo -  Aamulehti
MM-kisojen finaalia seurasi Suomessa 2,3 miljoonaa katsojaa - Jalkapallo - Aamulehti

Kansainvälinen juniorjalkapallon suurturnaus vyöryy pääkaupunkiin - Helsinki  Cup
Kansainvälinen juniorjalkapallon suurturnaus vyöryy pääkaupunkiin - Helsinki Cup

Matkaako FIFA-mestaruus Muhokselle? Virtuaalijalkapallon Suomen cupin  finaalit suorana Ylellä lauantaina | Urheilu | Yle
Matkaako FIFA-mestaruus Muhokselle? Virtuaalijalkapallon Suomen cupin finaalit suorana Ylellä lauantaina | Urheilu | Yle

Jalkapallon MM-kisat 2018 palkintorahat euroina - Urheilu - Aamulehti

Pokaali ilmaan – HJK on jalkapallon Suomen mestari 2021! Musta silmä ei  haitannut suurinta sankaria: "Ihan huikea fiilis" | Yle
Pokaali ilmaan – HJK on jalkapallon Suomen mestari 2021! Musta silmä ei haitannut suurinta sankaria: "Ihan huikea fiilis" | Yle