Home

Montgomery Afrikka Pukki irlanti tanska jalkapallo 14.11.2017 tykistö kyynärpää analysoida

EM-karsintaottelu Suomi – Pohjois-Irlanti 17.11.2023

Saksa antoi oppitunnin - Pohjois-Irlanti tyytyi tappioon

Tanskan päävalmentaja ikääntyi viisi vuotta tuskaisten minuuttien aikana –  sankari iloitsi: ”Tänään rakastamme VAR-tuomaria” | Urheilu | Yle
Tanskan päävalmentaja ikääntyi viisi vuotta tuskaisten minuuttien aikana – sankari iloitsi: ”Tänään rakastamme VAR-tuomaria” | Urheilu | Yle

Huuhkajat taisteli Pohjois-Irlannin nurin 1–0 – Rasmus Schüller huomautti,  että massiivisen tärkeä voitto oli kaukana "normipäivästä" | Urheilu | Yle
Huuhkajat taisteli Pohjois-Irlannin nurin 1–0 – Rasmus Schüller huomautti, että massiivisen tärkeä voitto oli kaukana "normipäivästä" | Urheilu | Yle

Tähtipelaaja Eriksen johti hattutempullaan Tanskan jalkapallon MM-kisoihin  – Venäjällä pelaa ensi kesänä kolme Pohjoismaata - Urheilu | HS.fi
Tähtipelaaja Eriksen johti hattutempullaan Tanskan jalkapallon MM-kisoihin – Venäjällä pelaa ensi kesänä kolme Pohjoismaata - Urheilu | HS.fi

Suomen EM-shokkiavaus nousi ykkösaiheeksi maailmalla Indonesiaa ja New York  Timesia myöten - Huuhkajat - Ilta-Sanomat
Suomen EM-shokkiavaus nousi ykkösaiheeksi maailmalla Indonesiaa ja New York Timesia myöten - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

Eriksen tykitti Tanskan MM-kisoihin – kolme upeaa maalia upotti Irlannin -  Jalkapallo - Ilta-Sanomat
Eriksen tykitti Tanskan MM-kisoihin – kolme upeaa maalia upotti Irlannin - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Jalkapallo - Irlanti

Suomi nöyryytti Pohjois-Irlantia vieraskentällä – brittimedia toi esiin  merkittävän takaiskun - Huuhkajat - Ilta-Sanomat
Suomi nöyryytti Pohjois-Irlantia vieraskentällä – brittimedia toi esiin merkittävän takaiskun - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

Christian Eriksen on saanut Tanskan joukkueen uudelle tasolle

Huuhkajat yrittää saada pistetilinsä auki, kun vastaan asettuu fyysinen  Pohjois-Irlanti | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Huuhkajat yrittää saada pistetilinsä auki, kun vastaan asettuu fyysinen Pohjois-Irlanti | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Pohjois-Irlanti - Futisinfo | Jalkapallon tietopaketti numero yksi

Suomelle helpottava tulos jäi pienestä kiinni – Valmentaja raivona: ”Täysi  vitsi”
Suomelle helpottava tulos jäi pienestä kiinni – Valmentaja raivona: ”Täysi vitsi”

Irlanti - Futisinfo | Jalkapallon tietopaketti numero yksi

Tanskan kapteeni kuvailee: ”Šokki on osa minua – ja meitä kaikkia –  ikuisesti” - Urheilu | HS.fi
Tanskan kapteeni kuvailee: ”Šokki on osa minua – ja meitä kaikkia – ikuisesti” - Urheilu | HS.fi

Muistatko Tanskan futisihmeen? Historiallista mestaruutta seurasi karmea  tragedia: sankaripelaajan 6-vuotias tytär kuoli heti kisojen jälkeen
Muistatko Tanskan futisihmeen? Historiallista mestaruutta seurasi karmea tragedia: sankaripelaajan 6-vuotias tytär kuoli heti kisojen jälkeen