USA:n naisten maajoukkueen peliasut kuohuttavat – Nike selittää erikoisesti  - Jalkapallo - Ilta-Sanomat
USA:n naisten maajoukkueen peliasut kuohuttavat – Nike selittää erikoisesti - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Tiia Jansen - Hudl

Jenni Patana - Hudl

Suomi voitti amerikkalaisen jalkapallon EM-pronssia! - Urheilu -  Ilta-Sanomat
Suomi voitti amerikkalaisen jalkapallon EM-pronssia! - Urheilu - Ilta-Sanomat

Tässä ovat MM-jalkapallon puolivälieräparit – asiantuntijoilta tyly arvio  Ruotsin mestaruushaaveiden murenemisesta | Urheilu | Yle
Tässä ovat MM-jalkapallon puolivälieräparit – asiantuntijoilta tyly arvio Ruotsin mestaruushaaveiden murenemisesta | Urheilu | Yle

Naisten maajoukkue - Amerikkalainen jalkapallo

Jenni Kangas - Hudl

Emilia Vanhala - Hudl

Luovutusvoitolla MM-kisat aloittanut ja pronssimitalia puolustava Meksiko  saapuu sittenkin Vantaalle - Urheilu | HS.fi
Luovutusvoitolla MM-kisat aloittanut ja pronssimitalia puolustava Meksiko saapuu sittenkin Vantaalle - Urheilu | HS.fi

Oona Tuomi - Hudl

Suomen naisten amerikkalaisen jalkapallon maajoukkue otti jälleen  MM-mitalin - Urheilu - Ilta-Sanomat
Suomen naisten amerikkalaisen jalkapallon maajoukkue otti jälleen MM-mitalin - Urheilu - Ilta-Sanomat

Janna-Jemina "JJ" Seiles - Hudl

Suomen naiset voittivat MM-pronssia amerikkalaisessa jalkapallossa – Laura  Pulkkisen potkaisi ratkaisumaalin | Lapin Kansa
Suomen naiset voittivat MM-pronssia amerikkalaisessa jalkapallossa – Laura Pulkkisen potkaisi ratkaisumaalin | Lapin Kansa

Amerikkalaisen jalkapallon MM-kilpailut Myyrmäen jalkapallostadionilla  30.7. – 7.8.2022. | Vantaa
Amerikkalaisen jalkapallon MM-kilpailut Myyrmäen jalkapallostadionilla 30.7. – 7.8.2022. | Vantaa