Home

Mainita nukke jännittynyt 6.10.2016 jalkapallo Sophie lepo tuntea

Suomi romahti aivan lopussa Islantia vastaan, katkera tappio viime hetkellä  - Urheilu | HS.fi
Suomi romahti aivan lopussa Islantia vastaan, katkera tappio viime hetkellä - Urheilu | HS.fi

Huuhkajien päävalmentaja kävi kuumana Ylellä – ”Se oli paitsio, käsivirhe  ja Hradeckyllä oli pallo!” - Huuhkajat - Ilta-Sanomat
Huuhkajien päävalmentaja kävi kuumana Ylellä – ”Se oli paitsio, käsivirhe ja Hradeckyllä oli pallo!” - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

Huuhkajien Hradecky: ”Olemme tutkineet videoilta Islannin kulmia,  vapaapotkuja ja sivurajaheittoja” - Urheilu - Aamulehti
Huuhkajien Hradecky: ”Olemme tutkineet videoilta Islannin kulmia, vapaapotkuja ja sivurajaheittoja” - Urheilu - Aamulehti

Teipatut pelipaidat, ei varaa kuntosaliin tai bussiin – valioliigaseuran  naisjoukkue syyttää johtoa sukupuolisyrjinnästä - Valioliiga - Ilta-Sanomat
Teipatut pelipaidat, ei varaa kuntosaliin tai bussiin – valioliigaseuran naisjoukkue syyttää johtoa sukupuolisyrjinnästä - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Jalkapallon MM 2018 karsinta: Pukki vei Suomen 1-0-johtoon Islantia vastaan  | FIFA:s fotbolls-VM 2018 | Yle Arenan
Jalkapallon MM 2018 karsinta: Pukki vei Suomen 1-0-johtoon Islantia vastaan | FIFA:s fotbolls-VM 2018 | Yle Arenan

JALKAPALLOKIRJA 2017

Huuhkajien MM-karsintaohjelma lyöty lukkoon - tässä pelipäivät - SuomiFutis

Jari Litmanen: ”Islanti pelaa vain vahvuuksillaan” | Yle

Huuhkajat - Voita Teemu Pukin virallinen pelipaita nimikirjoituksella! ⚠️⚠️  6.10.2016 Teemu Pukki iski pallon Islannin verkkoon Reykjavikissa, kuvassa  muu joukkue onnittelemassa. Ottelu päättyi lopulta Islannille 3-2 lopun  dramaattisten vaiheiden ...
Huuhkajat - Voita Teemu Pukin virallinen pelipaita nimikirjoituksella! ⚠️⚠️ 6.10.2016 Teemu Pukki iski pallon Islannin verkkoon Reykjavikissa, kuvassa muu joukkue onnittelemassa. Ottelu päättyi lopulta Islannille 3-2 lopun dramaattisten vaiheiden ...

Huuhkajille jättipettymys – Islanti voitti kiistanalaisella viime hetken  maalilla - Huuhkajat - Ilta-Sanomat
Huuhkajille jättipettymys – Islanti voitti kiistanalaisella viime hetken maalilla - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

Teemu Pukki on nyt Suomen kaikkien aikojen maalitykki – muistatko Gijonin  ihmeen ja muut upeat osumat? - Urheilu | HS.fi
Teemu Pukki on nyt Suomen kaikkien aikojen maalitykki – muistatko Gijonin ihmeen ja muut upeat osumat? - Urheilu | HS.fi

Rata-autoilu | UrheiluUutiset Motorsport

Mixu Paatelainen - uusimmat sisällöt – yle.fi

Sauli Väisänen - Palloliitto.fi

MM-karsinnoissa lähipäivinä todellisia huippuotteluita - SuomiFutis

Millaista olisi suomalaisen jalkapallon Meidän peli? - Huuhkajat -  Ilta-Sanomat
Millaista olisi suomalaisen jalkapallon Meidän peli? - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

Uskomaton fakta Huuhkajien takaa: Ryhmässä puhutaan käsittämättömän montaa  eri kieltä!
Uskomaton fakta Huuhkajien takaa: Ryhmässä puhutaan käsittämättömän montaa eri kieltä!

Hämeenlinnan Härmä hitsataan hiellä | Paikalliset | Hämeen Sanomat

Sauli Väisänen haluaisi pelata pikkuveljensä Leo Väisäsen kanssa –  Huuhkajat–Armenia tiistaina
Sauli Väisänen haluaisi pelata pikkuveljensä Leo Väisäsen kanssa – Huuhkajat–Armenia tiistaina

TOP3: Harvoin tarjolla – Huuhkajien maukkaimmat vierasvoitot 2000-luvulla |  Yle
TOP3: Harvoin tarjolla – Huuhkajien maukkaimmat vierasvoitot 2000-luvulla | Yle

Bayern München yritti hankkia ranskalaislupauksen - ottivat yhteyttä  väärään pelaaja-agenttiin - Puoliaika.com
Bayern München yritti hankkia ranskalaislupauksen - ottivat yhteyttä väärään pelaaja-agenttiin - Puoliaika.com

Lukas Hradecky raivostui norjalaistuomarin ratkaisusta: ”Tämä on ihan  farssi!” - Huuhkajat - Ilta-Sanomat
Lukas Hradecky raivostui norjalaistuomarin ratkaisusta: ”Tämä on ihan farssi!” - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

Ennakko maaotteluun Suomi-Islanti: Kommentit, avaus, mistä näet pelin?